Navn  Omtale  Karakter
 R.Dahl  Startet litt usikkert. Feil på baklengs nr 2, flere gode redninger i 2.omg 5
 SA.Bernes  Strekkskadet etter 25 min-
 A.Moen Spilte en meget god kamp. Ryddet stort opp, også sikker og konstruktiv med ball.7
 V.Hauge Stort sett trygg. Ikke fullt så dominerende som i de siste kampene. Litt passiv på mål nr 36
 A.Karlsson Stort sett bra kamp. Er flink til å bli med offensivt. Litt sløv på enkelte omstillinger6
 P.Nundal Fikk til lite. Mistet mye ball og manglet trøkk i løpene4
 A.Briseid Løper og jobber mye. Er mye involvert og gjør en solid kamp7
 S.Olufsen Jobber også bra. Dominerer midten i 2.omg6
 LC.Kise Jobber stort sett greit. Ikke helt på hugget når sjansene byr seg og bruker for lang tid med ball5
 F.Marki Lite bakrom for spissen og ble litt for mye duellspill. Jobber greit nok5
 A.Benitez Litt kamprusten etter 1mnd ute med skade. Bedre som spiss i 2.omg5
 R.Puntervold  Kommer inn uten oppvarming, 1.omg gikk til det. Stort sett grei 2.omg5
 V.Music Jobber bra på kant og det ble mer trøkk på høyresiden5
 C.Joaila Bra trøkk i løpene mot en god back5
Kampen: Av to godt organisert lag (i utgangspunktet) var det Fagerborg som først slo sprekker. Etter gjentatte dårlige omstillinger og en del feil ble vi straffet med 0-1 etter ca 20min. Vi har noen gode muligheter i de påfølgende minuttene, men med manglende trøkk og vilje i valgene randt de ut i intet. 2-0 kom etter 32min etter en feilberegning bak. Alt i alt var Nordtrand litt vassere og bedre i 1.omg. I 2.omg ligger bortelaget lavt. Vi styrer og spiller ball, men klarer i liten grad å skape farlige sjanser. 0-3 etter ca 10min på et langskudd. Derfra og inn ligger Nordstrand veldig lavt og kontrer når de kan. De burde ha puttet flere på et Fagerborglag som titt og ofte tømte forsvaret. Uff og uff