27.05 - Fagerborg2 - Odin 2-4 (0-3)

Postet av Fagerborg Ballklub den 19. Jun 2010

Nederlag mot lillebror Odin hjemme på Tørteberg Fagerborgs rekrutter måtte bite i det sure eplet i hjemmekampen mot lillebror Odin. Etter en katastrofal åpning på kampen og 0-3 i sekken til pause bedret det seg noe i 2.omg. Etter bra spill og redusering til 2-3 øynet man muligheten for å plukke med seg poeng, men bortelaget fikk kontret inn 2-4 scoringen få minutter før slutt.

Dagens målscorere: Phillip Braathen og Eivind Hesjadalen.

Dagens høydepunkt: Phillip Braathen med dagens og muligens årets assist i første omgangen, bare så synd det var rettet mot feil mål. En knallhard og millimeterpresis langpasning fra 15 meter inn på Odins banehalvdel, rett over hodene på Fagerborgs stopperpar og inn i bakrommet der Odinspissen fikk den takknemlige oppgaven med å sette ballen i nota alene med keeper.