09.08 - Bygdø Monolitten - Fagerborg 2-2 (1-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 11. Aug 2010

Fagerborg maktet ikke å hente hjem de tre sårt tiltrengte poengene fra Ferd stadion Kampen: To dårlige lag presterte 1-1 i 1.omg etter to tabber bakerst. Bygdø gikk opp til 1-0 etter 10 min på en corner. Her manglet det tempo, presisjon, løp, aggressivitet og trøkk. Det var lite som tydet på at bortelaget kjemper for å plukke mest mulig poeng for overlevelse. Utlikningen kom etter ca 30 min på et hardt langskudd fra Andres Benitez rett på mål.

Andre omgang liknet mye på 1.omg. Bygdø scorer et nytt mål på corner etter et kvarter. Vi utlikner 10min før slutt ved Andreas Moen på et hodestøt. De siste 10min kjører vi over et slitent og dårlig trent hjemmelag. Alene med keeper 4-5 ganger ender det hele med 0 flere mål etter et feilaktig annulert mål av en ivrig linjemann som ikke skjønte at en ball som blir spilt bakover fra dørlinje ikke kan bli offside. Dermed 2-2 og 1 poeng som var alt for dårlig

Treningkast: 2
 Navn  Omtale  Karakter
 R.Dahl  Litt rusten, men kommer greit ut av det. En feil på første baklengs 5
 M.Kristiansen  Trygg og god defensiv. Treffer stort sett greit med pasningene. Litt lite med offensivt6
 V.Hauge Stort sett bra gjennomført6
 A.Moen Trygg og god også. Fint mål6
 A.Karlsson Kommer også stort sett greit fra det. Slurver en del i duell og plasseringer i 2.omg. Har ikke trent seg i hjel i sommer5
 V.Music Jobber iherdig, bra spillbar, men blir litt lite ut av passningene og initiativene. Taper litt for mange 50-50 dueller5
 E.Bakka Igjen i en egen klasse. Vinner alt av hodedueller mot gode hodemotstandere. Løper opp mye. Sliter litt med gjennombruddspasningene7
 A.Benitez Svak 1.omg, men ble bedre i 2.omg. Scorer igjen mål og den som bidrar mest kreativt. Må jobbe og løpe mer. 6
 A.Briseid Veldig bleik i 1.omg. Ble litt lite med offensivt5
 LC.Kise Klarer ikke å være med å skape trøkk i 1.omg. Kommer til mange store sjanser på slutten av kampen som blir misbrukt.5
 F.Marki Kommer til en stor sjanse i 1.omg. Blir veldig variabel jobbing og blir i liten grad foret med gode pasninger5
 SA.Bernes Spiller de siste 30min, kommer greit ut av det-
 TR.Otterstad Spiller de siste 30min. Får feilaktig annulert et mål, eller lite involvert-