13.09 - Manglerud/Star2 - Fagerborg 4-4 (2-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 22. Sep 2010

Fagerborg rotet vekk 2 viktige poeng på overtid mot et sløvt manglerudlag Kampen: Vi kommer best i gang, styrer 1.omgang. Skaper klart flest sjanser mot et heller svakt hjemmeforsvar. 2-1 til pause burde vært større. Vi kontrollerer også 2.omg, leder 4-2 til langt ut i overtid. Dommern la til 7 minutter og på de klarer MS å lage 2 mål ut av intet. Dermed kastet vi vekk 2 poeng på ren sløvhet. En middels gjennomført kamp ender skuffende mot en heller svak motstander.

Terningkast: 2

Spillerbørs:
 Navn  Omtale  Karakter
 C.Faye-Schjøll  4 baller i nettet far kort distanse, vanskelig å gjøre noe med dem 5
 R.Puntervold Klarer stort sett å stå i veien på en dårlig dag. En målgivende og tellefeil på første baklengs 5
 A.Moen Rydder bra unna i duellspillet, men litt uryddige plasseringer innimellom. Scorer igjen mål5
 V.Hauge Stort sett solid, men også uryddig innimellom6
 M.Kristiansen Sleit litt med kanten i 1.omg. Stengte greit av i 2.omg5
 V.Music Jobber iherdig hele kampen6
 R.Abdikatin Jobber bra. Litt mange feilpasninger i farlige soner. Må opp med aggressiviteten og intensiteten5
 S.Olufsen Er igjen suvuren på små flater. Færre gode løp rundt ham denne gangen gav vanskeligere arbeidskår for kreative pasninger 6
 A.Karlsson Gjør en grei jobb. Må utfordre mer offensivt på kant5
 TR.Otterstad Litt mindre på hugget, men har fortsatt en del sugende løp6
 LC.Kise Scorer 2 fine mål og gjør mye bra. Litt mindre på hugget enn sist kamp, men godkjent innsats6
 A.Bråthen Gjør mye bra offensivt med god pasningsfot. Veldig sløve omstillinger og innimellom "glemmes" helt posisjoneringen4
 C.Joaila Tar et par sugende løp, men alt i alt for dårlig innstilling til defensiv jobbing og ligge riktig i ledd4