5-5 og nytt ishockey-resultat borte mot Bygdø

Postet av Fagerborg Ballklub den 7. Mar 2012

Bygdø er hypereffektive og scorer 5 mål på 7-8 sjanser slik at vi kommer bakpå og må jage reduseringer. Gjennomgangsmelodien i første omgang var at Fagerborg skapte de store sjansene mens Bygdø lagde målene. I 2. omgang får Bygdø tidlig en 2 målsledelse, men vi jobber oss tilbake og er nærmest seier i en ny rotete kamp. Vi får tro at det er begynnelsen på snuoperasjonen som må gjøres før seriestart.

Fagerborgs lag: Ulrik- Lars J, Mads, Ragnar, Vedran- Claudio, Albert, Andrés, Terje, Jimmi- Bendik. Innbyttere: Alsing, Gustav, Frode.

Vi lånte målmann av Lyn igjen. Han fikk relativt lite å gjøre til tross for 5 baklengs. Avslutningene til Bygdø kom fra kort hold og i overtall på kontringer, og forsvaret må ta på seg ansvaret for at når det glipper så glipper det ordentlig. Et skudd som endrer retning og et stang inn fra Bygdø står i motsetning til oss som hadde flere i stengene  (og ut) og et par skudd fra kloss hold på åpent mål som vi setter over. Vi jobber ikke inn marginene ennå.

Nykomponert forsvar igjen. 0-1 etter 1 minutt. Ball i bakrom og kollektiv narkolepsi. Bendik gir  balanse på corner etter at vi har brent noen feeete sjanser. 1-2 ballmiss i midtforsvaret på vei ut, kjapp kontring og avslutning fra klosshold. Vi produserer flere sjanser, skudd i tverleggen og til slutt innlegg fra kant og Andrés putter 2-2. Nytt ballmiss nå på midten og ny kjapp kontring mot oss. Skuddet fra 20 meter toucher undertegnedes lår og endrer retning. 2-3 til pause i en omgang der vi skaper mange store sjanser men spiller rotete med mye ballmiss og farlige kontringer mot.

2. omgang fortsetter som første. Vi presser og Bygdø scorer. På et frispark følger vi ikke folk i 16 metern. 2-4 fra kort hold. Vi reduserer kort tid etter til 3-4 (Andrés ??), men det går ikke mange minutter før det står 3-5 etter nok en kontring på vår høyre side. Skudd fra 10 meter i stanga og inn. Lufta går litt ut av oss og spillet jevner seg ut. 10 min før slutt reduserer vi med Frode og 5 minutter senere 5-5 med Gustav. Hawaifotballen fortsatte helt til fløyta gikk.

Bra at vi klarer å hente oss inn. Vi sliter med presisjon og mangler defensiv trygghet. Bygdø er vassere og sterkere i duellspillet. 50/50 duellene må i større grad vinnes. Offensivt skaper vi flest sjanser men velger også litt for ofte tidlige gjennombruddspasninger i stedet for kortere ut på kant. Vi får tro at en spissing av 11elvern frem mot seriestart vil gi større presisjon og bedre samspilt forsvar.